Starity

Natasha Bassett bízik abban, hogy Britney Spears is megnézi az életéről szóló filmet

2017. február 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lifetime csatorna produkciója február 18-án Britney Ever After címmel kerül képernyőre.

hirdetés

Bár Britney Spears nem adta áldását arra, hogy a Lifetime filmre vigye életének történetét, a csatorna mégis véghezvitte a dolgot, méghozzá a feltörekvő ausztrál színésznő, Natasha Bassett főszereplésével. A szőkeség korábban sem rejtette véka alá, hogy mennyire nagyra becsüli a pophercegnőt, az Us Weeklynek pedig azt is elárulta, hogy nagyon szeretné, ha kedvence megnézné a filmet.

Rengeteg tisztelettel és csodálattal gondolok Britney-re, de ami a leginkább vonzott ehhez a produkcióhoz, az az volt, hogy ez egy valós feminista sztori. Britney-nek rengeteg kihívással kellett szembenéznie élete során, de kilábalt még a legnehezebb helyzetből is, most pedig újra a csúcson van és erősebb, mint valaha!

– nyilatkozta Bassett, majd ekképp folytatta:

A film pozitív fényt vet rá, megmutatja, hogyan vált a világ egyik legnagyobb előadójává, aki mindemellett két tüneményes srác édesanyja, de azt is megmutatja, milyen embert próbáló időszakokon ment át. A történet a személyiségét is pozitív megvilágításba helyezi. Remélem, hogy megnézi majd ő is, hogy mit alkottunk és bízok benne, hogy tudni fogja, milyen nagyon tisztelem és csodálom őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek