Starity

Véget ért Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolata

2017. február 16. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda és Kedves Ferenc egymás iránt érzett szerelme elmúlt. Bár benne volt a levegőben, hogy szétmennek, de a döntést a két fél csak nemrég hozta meg.

hirdetés
Véget ért Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolata

Zimány Linda számára szomorú volt az idei Valentin-nap, ugyanis a Life.hu értesülései szerint Kedves Ferenccel mostanra már nincsenek együtt. Ez azért is szomorú, mert nemrég még a gyerekvállalást tervezgették.

A modell és a milliárdos vállalkozó egyébként 2015 végén szerettek egymásba, és a rosszmájú pletykák ellenére is hamar komolyra fordult a kapcsolatuk – Linda még amerikai életét is feladta érte.

A hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megvàltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő... Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni

– áll Linda nyilatkozatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek