Starity

Dove Cameron megerősítette a pletykákat: Valóban Thomas Dohertyvel randizik

2017. február 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A Valentin-nappal közel egyidőben hozta nyilvánosságra a Liv & Maddie sztárja, hogy valóban szerelem szövődött közte és az Utódok 2. forgatásán megismert brit sármőr között.

hirdetés

Február elején még csak pedzegettük, hogy vajon mi lehet Dove Cameron és Thomas Doherty között, mostanra azonban biztossá vált: ők ketten egy párt alkotnak. Bár szerelmüket igyekeztek titkolni, a színésznő úgy döntött, jobb elejét venni a pletykáknak még most, mielőtt elharapóznának, így bejelentette, hogy tényleg együtt vannak.

Szeretnénk megtartani magunknak a kapcsolatunkat, mert minden romantikusabb és valóságosabb, ha az a miénk. Éppen ezért megtartjuk a részleteket, de hogy a kérdésre válaszoljak, igen, randizunk

– nyilatkozta Dove, akinek egyébként nincs könnyű dolga, ugyanis Thomasszal rögtön egy távkapcsolatba csöppentek – míg ő Kaliforniában dolgozik, addig szerelme az Egyesült Királyságban kapott munkát.

Nem olyan rossz a távkapcsolat. Nem mindig könnyű távol lenni egymástól, de ahogy a mondás tartja, a távolság miatt csak még szeretőbb lesz a szív. Igyekszünk meglátogatni egymást és megoldani, hogy az időeltolódás ellenére is tudjuk tartani a kapcsolatot. Amikor én felébredek, ő akkor fekszik le aludni és ez így rendben is van. Nem olyan rossz. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik. Érdekes, hogy az olyan dolgok, mint egy kapcsolat, képesek rávenni arra az embert, hogy erejét megfeszítve harcoljon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek