Starity

Levetkőzött a Playboynak a Harry Potter-filmek Pansy Parkinsonja

2017. február 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint egy év után a Playboy magazin ismét leközöl meztelen képeket, modelljei egyike pedig a Harry Potter-sorozatban Pansy Parkinsont alakító 26 éves brit színésznő volt.

hirdetés

Scarlett Byrne visszafogott életet él, jóformán alig lehet hallani róla, ám most sok rajongóját meglepte, ugyanis elsők között vetkőzött le a Playboynak, miután a lap vezetősége bejelentette, hogy ismét helyet kapnak az oldalakon aktfotók. Scarlett a magazin március / áprilisi számában bukkan fel és úgy fogalmazott az Instagramon, hogy nagyon büszke arra, hogy ő is igent mondott a Playboy-nak.

A barna hajú szépséget valószínűleg nem kellett sokat kérlelni, hiszen a lap alapítóatyjának, Hugh Hefnernek a fiával, Cooperrel jár jegyben, leendő férje pedig mindenben támogatja őt. A pár 2015 augusztusában, Londonban jegyezte el egymást, de még azóta sem tűzték ki az esküvő időpontját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek