Starity

Kilépése óta nem beszélt a Fifth Harmony tagjaival Camila Cabello

2017. február 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves énekesnő ugyanazon a folyamaton megy keresztül, mint két évvel ezelőtt Zayn Malik, amikor úgy döntött, elhagyja a One Directiont.

hirdetés

A Fifth Harmony decemberben hozta nyilvánosságra, hogy Camila Cabello úgy határozott, hogy távozik a formáció éléről, amiről őket sajtóképviselői útján értesítette. Mint kiderült, a csapaton belül az énekesnő terve már hónapok óta nyílt titok volt, legfeljebb a rajongókat lephette meg. Ugyan a lányok azóta tisztelettel nyilatkoznak pályatársukról a sajtóban, ám a magánéletben közel sem olyan baráti a viszonyuk vele, mint azelőtt. Camila a Billboard magazinnak vallott arról, hogy kilépése óta szóba sem állnak vele.

Fotó: Billboard / Miller Mobley

Nem szeretnék belemenni a részletekbe, mert nagyon érzékenyen érint a dolog és nem is szívesen beszélek róla. Nagyon rosszul esik, hogy szóba sem állnak velem. Én mindig is nyíltan fogalmaztam azzal kapcsolatban, hogy már képtelen vagyok más emberek által megírt szavakat énekelni, és úgy tenni, mintha ez boldoggá tenne. Én abban hiszek, hogy az embernek hallgatnia kell a belső hangjára. Én mindig erre bátorítottam a csajokat is

– nyilatkozta Cabello, majd hozzátette:

A legegyszerűbb út az, ha az ember befogja a száját, énekli a szájába adott szöveget, viseli a neki kiválasztott ruhákat és folytatja azt, amit elkezdett. Édesanyám engem úgy nevelt, hogy soha ne alkudjak meg, vessem magam a mélységbe és bízzak abban, hogy út közben szárnyakat növesztek. Megtettem, és most úgy érzem, végre élek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek