Starity

21 dolog, amit talán még nem tudtál a ma 21 éves Sasha Pieterse-ről

2017. február 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárjának életében ez az idei születésnap különleges fontossággal bír, hiszen ezennel ő is belépett a nagykorúak táborába. Cikkünkben elhoztunk 21 ismert és kevéssé ismert érdekességet róla.

hirdetés
21 dolog, amit talán még nem tudtál a ma 21 éves Sasha Pieterse-ről

1. Dél-Afrikában született. Édesanyja Johannesburgban hozta világra és mindössze hároméves volt, amikor családja Las Vegasba, majd onnan Los Angelesbe költözött. (Testvérei nincsenek.)

2. Szülei korábban szintén a szórakoztatóiparban tevékenykedtek – egy professzionális akrobata táncos csoport tagjai voltak és világszerte mindenhol felléptek. 

3. Sasha karrierje négyéves korában vette kezdetét, sokáig főleg reklámfilmekben kapott szerepet.

4. 14 évesen érettségizett. Bár magántanuló volt, amiből arra következtethetnénk, hogy lazán vette a tanulást, ez korántsincs így. Szorgalmasan tanuló, éles eszű diák volt, ezért is végezte el négy évvel korábban a középiskolát, mint kortársai.

5. Közel áll Blake Livelyhoz – olyannyira, hogy a Gossip Girl sztárjának édesanyja, Elaine az egyik menedzsere.

6. Remekül énekel. Hollywoodban különösen hasznos, ha valaki több mindenhez is ért, ezáltal pedig több lábon képes állni. Sasha esetében sincs ez másként – Pretty Little Liars-beli kolléganőihez, Lucy Hale-hez és Janel Parrish-hoz hasonlóan ő is remek hangi adottságokkal rendelkezik, bár sosem kérkedett ezzel.

7. Nemcsak a szakmájában, a szerelemben is szerencsés: évek óta boldog párkapcsolatban él Hudson Sheafferrel, aki 2015 decemberében kérte meg a kezét.

8. Regina George karakteréről mintázta Alison DiLaurentist. Saját bevallása szerint mivel nem volt túl sok iskolai tapasztalata, egyik kedvenc filmjéből, a Bajos csajokból merített ihletet a történet elején kissé önző, önfejű és hálátlan tinédzser megformálásához.

9. Szívesen hozzámenne Brad Pitthez. A HLN egyik adásában Date, Marry, Kill (Randi, Házasság, Kampec) játékot játszott a műsorvezetővel, amikor választania kellett Brad Pitt, Ben Affleck és George Clooney közül, kivel mit csinálna. Úgy döntött, hogy Pittnek lenne a felesége, Affleckkel randizna, Clooney-t pedig kinyírná.

10. Hormonális problémái vannak. Amikor a rajongók cikizni kezdték pluszkilói miatt, nyilvánosságra hozta, hogy hirtelen hízása hátterében egéászségügyi problémák állnak.

11. Bal bokájának belső oldalára egy keresztet tetováltatott.

12. Alison DiLaurentis szerepét 12 éves korában kapta meg és ennyi idős volt a Pretty Little Liars pilot epizódjának forgatásán – ezzel ő lett a stáb legfiatalabb tagja.

13. Nagymamája a legnagyobb rajongója. Saját bevallása szerint nagyija egy egész hadsereget összecsődít, hogy együtt nézzék unokája szereplését a Freeform népszerű drámasorozatában.

14. Jennifer Aniston a példaképe. Jen öltözködési stílusa nagyon ízléses és letisztult. Követendő példa ezen túl az is, ahogyan táplálkozik és ahogy sminkel. Minden, amit csinál, nagyon letisztult, egyszerű és üdítő. Nagyon nagyra tartom őt – nyilatkozta egy interjúban.

15. Visszatérve a Pretty Little Liarshöz: eredetileg Hanna szerepére jelentkezett, de a meghallgatásokon hamar kiderült, hogy Ali jobban illik hozzá.

16. Imád főzni, elmondása szerint szívesen olvas (és ír!) szakácskönyvet.

17. Szereti a csajos dolgokat, követi a trendeket, de főleg a természetes alapanyagokból készült termékeket alkalmazza szívesen a haján és a bőrén.

18. A legjobb szakmai tanács, amit valaha kapott az volt, hogy Mindig maradj hű önmagadhoz, és soha ne érezd azt, hogy valamit kötelező megtenned!.

19. Nagyon szerette volna, ha a PLL alkotói a könyvsorozatot követik, és neki lett volna egy Courtney nevű gonosz ikertestvére.

20. Kedvenc színésze Matthew McConaughey, színésznője pedig Charlize Theron.

21. Heti 4-5 alkalommal edz, a kardió gyakorlatokat szereti, de emellett szívesen jógázik és rendszeresen jár spinningórákra is. Ezeken túl kedveliaz extrémebb sportokat: ha ideje engedi hegyet mászik.

via Celebuzz, Teen, Healthy Celeb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek