Starity

Rekordot döntött Lady Gaga Super Bowl fellépésével

2017. február 19. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga február 5-én lépett fel az 51. Super Bowl félidejében. Teljesítményét nem csak a kritikusok méltatták, de emberek millióinak keltette fel érdeklődését, így minden idők legnézettebb zenei fellépésévé vált az idei Super Bowl show.

hirdetés
Rekordot döntött Lady Gaga Super Bowl fellépésével
Fotó: Lady Gaga / Twitter

A National Football League (NFL) hivatalosan is bejelentette, hogy az 51. Super Bowl félidei showja, melyben Lady Gaga lépett fel, minden idők összesítésében legnézetebb Super Bowl-fellépése volt, ezzel a történelem legnézettebb zenei fellépésévé is vált egyben, miután a különböző digitális platformokon keresztül több mint 150 millióan tekintették meg.

Február 5-én este közel 117.5 millióan kapcsoltak a FOX csatornára, hogy megnézzék Gaga fellépését. A rekordot it Katy Perry tartja majdnem 119 millióval. Azonban a rákövetkező pár napban a fellépés az NFL legnézettebb videójává vált a digitális platformokon, úgy mint a YouTube-on, a Facebookon vagy a Twitteren. Ezen csatornák összesítésével Lady Gaga houstoni fellépése a 150 milliós megtekintést is átlépte.

Nagyon izgatottak voltunk, hogy Lady Gagával dolgozhatunk az 51. Super Bowl félidei showja során. Gaga a világ egyik legsokoldalúbb és legtehetségesebb előadója. A félidei show színpada minden előadó végső állomása, amit csak el tud érni. Elképesztő zenéjével, koreográfiájával és üzenetével Lady Gaga egy rendkívül egyedülálló koncertet adott, amire még évekig emlékezni fogunk

– nyilatkozta Mark Quenzel, az NFL vezetőségének tagja.

YouTube:

  • Gaga fellépése az NFL hivatalos YouTube-csatornájának legnézetebb videójává vált, több mint 25 milliós megtekintéssel.

Twitter:

  • Lady Gaga élő előadása közben 2,2 millió tweet született a félidei show kapcsán, míg a fellépést követő 10 percben ez az érték 5,1 milliói tweetig emelkedett.
  • Az NFL posztja Gaga fellépéséről 29 ezer lájkot kapott és 47 ezer retweetet érdemelt ki.

Facebook:

  • Gaga fellépése az NFL hivatalos Facebook oldalán átlépte a 49 milliós megtekintést.

Giphy:

  • A félidei show-val kapcsoltban többezer gif születettek meg, melyeket összesen 75 millióan tekintettek meg a GIPHY hálozatán.
  • A nap tíz legnépszerűbb gife közül négy Gaga fellépéséről szólt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek