Starity

Esküvő lefújva! Rob Kardashian már nem akarja elvenni Blac Chynát

2017. február 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár három hónappal azután szakított, hogy világra jött közös gyermekük.

hirdetés
Esküvő lefújva! Rob Kardashian már nem akarja elvenni Blac Chynát
Fotó: E!

Okkal aggódnak rokonai a kis Dream Kardashian miatt, hiszen a gyerek még alig három hónapos, szülei máris a szakítás mellett döntöttek. Igaz, ebben az is közrejátszik, hogy nem sokkal a megismerkedésük után már a házasságot tervezgették, ám a várandósság közbeszólt, így érezhetően elsiették a közös jövő építését.

A People magazin úgy tudja, hogy Blac Chyna vetett véget a kapcsolatnak, mivel állítólag már nem bírta elviselni párja, Rob Kardashian dolgait. A kétgyermekes anyuka már ki is költözött közös otthonukból, sőt, a küszöbön álló esküvőt is lemondták, ahová egyébként fél Hollywoodot meghívták (volna).

Már egy ideje szétmentek, az esküvőt is lefújták. Igyekszenek éretten kezelni a dolgot, ezúttal kevésbé volt drámai a szakítás. Chynának már nagyon elege volt Robból, úgy véli, ő túlságosan érzelgős és depressziós számára, ráadásul csúnya ügyei is vannak. Rob folyamatosan harcban áll saját magával, nagyon instabil, ami Chyna szerint egészségtelen a gyerekre és a családra nézve is

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek