Starity

Az anyák élete már csak ilyen: Jessica Bielnek zuhanyzás közben van ideje enni

2017. február 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves színésznő Jimmy Fallon műsorában vallott arról, mennyire lefoglalja őt 22 hónapos kisfia, Silas.

hirdetés

Mint általában a édesanyáknak, a sztároknak sem könnyebb az élet, ha gyereknevelésről van szó, pláne azoknak, akik dolgoznak is a szemük fénye mellett. Jessica Biel is az ő táborukat erősíti, ráadásul elmondása szerint sokszor enni is csak a zuhany alatt jut ideje.

Ilyen az anyukák élete... Semmire nincs időm. Reggel megetetem Silast, utána igyekszek elkészülni és mire megvagyok, rájövök, hogy még nem is ettem, így a kaját a zuhany alá viszem magammal. Neked is ki kéne próbálnod! Néha egy sikerrel ér fel, ha enni is jut idő

– viccelődött Jessica, aki az Oscar-gála közeledtével egyre jobban izgul, hogy vajon férje, Justin Timberlake díjat nyer-e a Trollok című animációs film betétdaláért, a Can’t Stop The Feeling!-ért.

Őszintén úgy vélem, hogy megérdemelné a győzelmet. Ez egy olyan dal, ami mindenkit boldogsággal tölt el és világszerte ismert. Remélem, nyerni fog!

– mondta a színésznő, aki Ellen DeGeneresnek azt is bevallotta, hogy házasságuk négy éve alatt még nem talált hibát Justinban.

Mióta házasok vagyunk, folyamatosan azt keresem, miben nem jó. Továbbra is keresni fogom, és ha megtalálom, nyilvánosságra hozom.

Természetesen oda-vissza működik ez a rajongás, Timberlake is imádja a feleségét, akit a számára legfontosabb embernek nevezett a People's Choice Awardson mondott köszönőbeszédében, amikor díjat nyert a fent említett dalért.

Szeretnék köszönetet mondani Maxnek [Max Martin] és Johannak [Karl Johan Schuster / Shellback], amiért segítettek a dal megírásában, valamint köszönettel tartozom a számomra két legfontosabb embernek, a feleségemnek és gyönyörű kisfiamnak, aki talán néz most, talán nem. Ha még fent vagy, haver, a dada ki van rúgva. Szeretlek, irány lefeküdni! Te vagy az oka, hogy megírtam ezt a dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek