Starity

Pitbull-lal és J Balvinnal dolgozik első lemezén Camila Cabello?

2017. február 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő két hónappal ezelőtt lépett ki a Fifth Harmonyból, de azóta is keményen dolgozik.

hirdetés

Bár a rajongókat kissé érzékenyen érintette Camila Cabello a Fifth Harmonyból való kiválása, az énekesnő immár előre néz és első nagylemezén dolgozik. A minap egy Pitbull-lal és J Balvinnal készült közös képet tett közzé az Instagramon, amivel arra engedett következtetni, hogy tapasztalt kollégái a szárnyuk alá vették őt és ha csak egy duett erejéig is, de együtt dolgoznak.

Ezzel egyidőben Camila egy másik felvételt is megosztott kilencmilliós követőtáborával, melyen egy kubai zászlót tart maga előtt, így akár minden esély megvan arra is, hogy ezentúl nemcsak angol, hanem spanyol nyelvű szerzeményeket is hallhatunk majd tőle.

Mióta elhagyta a Fifth Harmonyt, igencsak sajog a szíve a 19 éves szépségnek, hiszen bár nem bánta meg döntését, nagyon fáj neki, hogy egykori csapattársai szóba sem állnak vele. Érzéseiről nemrég így nyilatkozott a Billboard magazinnak:

Nem szeretnék belemenni a részletekbe, mert nagyon érzékenyen érint a dolog és nem is szívesen beszélek róla. Nagyon rosszul esik, hogy szóba sem állnak velem. Én mindig is nyíltan fogalmaztam azzal kapcsolatban, hogy már képtelen vagyok más emberek által megírt szavakat énekelni, és úgy tenni, mintha ez boldoggá tenne. Én abban hiszek, hogy az embernek hallgatnia kell a belső hangjára. Én mindig erre bátorítottam a csajokat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek