Starity

Damon Salvatore szerepe faragott férfit Ian Somerhalderből

2017. február 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A Vámpírnaplók sztárja őszintén vallott az elmúlt nyolc éves munkájáról, amit a The CW sikersorozatának élén végzett.

hirdetés
Damon Salvatore szerepe faragott férfit Ian Somerhalderből
Fotó: The CW

Nemrég véget ért a Vámpírnaplók forgatása, nekünk, rajongóknak pedig nem maradt hátra más, mint hogy hátradőljünk és élvezzük az utolsó epizódokat, melyekben kibontakozik kedvenceink jövőjének alakulása. Az Entertainment Weekly nemrég Ian Somerhaldert faggatta arról, ő hogyan élte meg a feladatot, hogy egy olyan ikonikussá vált karaktert alakíthatott, mint Damon Salvatore.

Ez a tapasztalat faragott férfit belőlem. Segített megértenem, mit is jelent az igazi szociális felelősségvállalás. Megtanította nekem, hogyan működik ez az iparág, így továbbléphetek és magam is történetmesélővé válhatok. Rengeteg csodálatos emberrel találkoztam az elmúlt években, ami megadta nekem a lehetőséget, hogy fantasztikus emberekkel dolgozhassak együtt, illetve, hogy kialakíthassak egy családot itt, Georgiában is. Ezek mind-mind nagyon értékes kapcsolatok számomra. Már majdnem 40 éves vagyok. 30 voltam, amikor elkezdtük a forgatást. Paul [Wesley] 34, én 38 éves vagyok. Férfivá értünk, ami szerintem nagyon király

– nyilatkozta a színész, aki karaktere személyiségfejlődésével is teljes mértékben meg van elégedve.

Damon nagyon sokáig nagyon jól mulatott és jó időt futott. Rengeteg klassz mondata, jelenete volt az évek során. Sok munkám volt vele és sokat is tanultam tőle, általa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek