Starity

Üldözi a balszerencse Luke Bryan családját? Az énekes most unokahúgát gyászolja

2017. február 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ijesztő, ami a country szupersztár családjában történik. Az énekes két nappal ezelőtt veszítette el unokahúgát.

hirdetés

Luke Bryan nemrég még a dicsőség fényében égett, miután ő énekelhette el az amerikai himnuszt a Super Bowlon, most azonban hatalmas űr tátong a szívében, amit unokahúga, Sadie Brett hagyott hátra. Az énekes ugyanis sajtóképviselője útján hozta nyilvánosságra, hogy 2016 nyarán született unokahúga február 21-én életét vesztette egy, a máját megtámadó fertőzés miatt. A mindössze néhány hónapos kislány születése óta küzdött egészségügyi problémákkal – többek között a szíve sem működött rendesen. (Sadie Luke sógorának, Bo Boyernek és feleségének, Ellennek volt a gyermeke.)

Köszönjük mindannyiótoknak az imákat. Szeretünk titeket

– hálálkodott a Twitteren Luke, miután arra kérte rajongóit, imádkozzanak a kislány életben maradásáért.

Ez nem az első családi tragédia, ami a Bryan családot sújtja: 1996-ban Luke autóbalesetben veszítette el 26 éves bátyját, tizenegy évvel később pedig nővére, a 39 éves Kelly is elhunyt nyilvánosságra nem hozott okok miatt. 2014-ben a nő férje (Luke sógora), Ben Lee Cheshire halálozott el, így az énekes és felesége, Caroline magukhoz vették a pár árván maradt kisfiát, Tilt, akit azóta a sajátjukként nevelnek.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek