Starity

Gyönyörű nyílt levelet írt születésnapos ikreinek Jennifer Lopez

2017. február 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap volt kilenc éve, hogy anya lett a Shades of Blue sztárjából, aki szívmelengető üzenettel köszöntötte a szeme fényeit.

hirdetés

Emme és Maximilian... Alig hiszem el, hogy már kilenc éve annak, hogy Isten bizalmát helyezte belém és életem legnagyobb csodájával ajándékozott meg engem... végre elküldte nekem a gyönyörű ikreimet, a kisbabáimat, a szerelmemet és életemet két kis ember személyében. Azonnal éreztem a köztünk lévő köteléket, a védelmet, a szívem pedig megtelt érzelmekkel, és úgy éreztem, én vagyok a legszerencsésebb nő a világon. És azóta is így érzek minden nap. Minden egyes nap minden egyes percében büszkévé tesztek engem a születésetek pillanata óta. Két ragyogó csillag vagytok, akik egy jobb és szebb hellyé teszitek a világot számomra és azok számára, akik olyan szerencsések, hogy ismerhetnek titeket

– írta a bejegyzésben a színész-énekesnő, majd ekképp folytatta:

Köszönettel tartozom az Úrnak, amiért engem választott Max és Emme édesanyjának. A SZERETET szó nem írja le azt, amit irántatok érzek, amikor rátok gondolok... Isten éltessen sokáig titeket, kicsi kókuszdióim! Anyuci borzasztóan imád titeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek