Starity

Még idén a boltok polcaira kerül Tarja új albuma

2017. február 26. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

A finn szépség tavaly jelentette meg új lemezeit, idén pedig szintén dupla anyaggal örvendezteti meg a rajon gókat.

hirdetés
Még idén a boltok polcaira kerül Tarja új albuma
Fotó: Facebook / Tarja

Januárban számultunk be arról, hogy a Nightwish egykori énekesnője kicsit sem vesztegeti idejét, hiszen a tavalyi év során két sikeres lemezt is piacra dobott, de már komoly tervei vannak az új évet illetően is, ugyanis már javában elkezdett dolgozni legújabb stúdióalbumán.

A világkörüli turné 2018-ban ér véget. A The Shadow Self népszerűsítése során elkezdek dolgozni az új albumon is. Az úton egyébként együttműködések és egyéb projektek is megvalósulnak majd, ezért mindenki tartsa nyitva a szemét és a fülét is! Hamarosan egy új DVD-t is kiadok majd, szóval csupa jó dolgok fognak történni.

 árulta el sokat sejtetően Tarja.

Finnország hangja egyébként már egy kép kíséretében – amit hivatalos Instagram-oldalán keresztül osztott meg –, lerántotta leplet arról, hogy elkezdett dolgozni az új albumon, arról viszont nem árult el semmit, hogy mikor is tervezi piacra dobni az újdonságot – egészen mostanáig. Ahogyan az órákkal ezelőtt kiderült, a finn szépség megállíthatatlan a munkásságában, ugyanis pihenés nékül idén is két újdonsággal örvendezteti meg a rajongókat, ugyanis nemcsak Act II nevezetű DVD-jét dobja piacra, hanem új lemezét is idén jelenteti meg.

hirdetés

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek