Starity

Shakira még idén kiadja tizenegyedik stúdióalbumát

2017. február 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hamarosan megosztja a rajongóival, min dolgozott az elmúlt egy évben.

hirdetés
Shakira még idén kiadja tizenegyedik stúdióalbumát
Fotó: Contenido

Shakira tavaly bejelentette, a Zootropolis – Állati nagy balhé című film népszerűsítő turnéja után ismét stúdióba vonul, hogy új dalokon dolgozhasson. Az énekesnő az elmúlt egy év alatt több számot is felvett, köztük a Chantaje című szerzeményt is, ami októberben látott napvilágot, és várhatóan rajta lesz a még el nem nevezett tizenegyedik nagylemezén.

A rajongók érthetően már nagyon izgatottak kedvencük legújabb, szám szerint tizenegyedik albuma miatt, ami még idén megjelenik. Az információt maga az énekesnő hozta nyilvánosságra, miután Perez Hilton megkérdezte tőle, számíthatunk-e tőle egy új nagylemezre és turnéra. Shakira szűkszavúan annyit mondott, hamarosan mindkettőre számíthatunk.

Az énekesnő következő albumán valószínűleg helyet fog kapni egy olyan nóta is, amit David Guettával közösen készített.

Már hosszú ideje akartam vele dolgozni. A dalt David Guetta hozta össze. Szerintem Temple-nek fogják elnevezni.

– mondta Sean Paul a Billboardnak.

Ezenkívül ha hihetünk a pletykáknak, egy Calvin Harrisszel közösen készült szám is rajta lesz a régóta várt nagylemezen.

Shakira egyébként nem csak saját albumán dolgozott, ugyanis több énekessel is közreműködött egy dal erejéig. A napokban például megjelent Prince Royce-szal közös száma, a Deja Vu is. Alább megnézhetitek a hozzá készült dalszöveges videót!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek