Starity

Az esélyegyenlőség mellett kampányolnak az Újszínház művésznői

2017. március 04. 07:07   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Újszínház neves színésznői összefogtak a kerekesszékes szépségkirálynőkkel, hogy megmutassák: a szépség minden nő számára ugyanolyan fontos.

hirdetés

Bálizs Anett és Pikali Gerda egy figyelemfelkeltő kampányban vett részt a közelmúltban a Miss Spinner 2017 Kerekesszékes Szépségkirálynő-választás csapatával karöltve. Magyarországon ez az első ilyen kezdeményezés, amikor e kampányban résztvevő hölgyek együtt álltak kamera elé a Debreczeni Zita által irányított fotózáson, hogy bebizonyítsák: a szépség mindenkié. A fotósorozat témája: Együtt az esélyegyenlőségért! Szerepcsere, nemcsak a színházban!

A fotózáson – melynek az Újszínház adott otthont – Anett és Gerda mellett kerekesszékes szépségkirálynők, Illés Fanni, Vasas Vanda és Varga Kata, illetve a Miss International Hungary szépségkirálynője, Hartó Rebeka is feltűnt.

Ennek és magának a versenynek a legfőbb üzenete az volt, hogy megmutassa: a kerekesszékes hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség és a nőiesség, mint ép társaiknak. Köszönöm ezt a szuper napot, bármikor eleget teszek ilyen csodálatos felkérésnek!

– írta Bálizs Anett hivatalos közösségi oldalán.

A Miss Spinner csapatának idei küldetése, hogy a különbségek elhalványodása az emberek szeme elé táruljon a fotósorozat által, illetve, hogy a társadalom befogadóképességének pozitív irányba történő átfordítását eredményezze.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek