Starity

Eva Mendes helyett nővérét vitte magával az Oscar-gálára Ryan Gosling

2017. február 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világ felkapta a fejét, amikor a legjobb színész kategóriában jelölt Gosling visszaigazolta, hogy magával visz valakit a nagyszabású díjátadóra.

hirdetés

Ryan Gosling 2011 óta alkot egy párt Eva Mendesszel, ám ezidő alatt nem igazán mutatkoztak nyilvánosan együtt. Mikor a színész bejelölte a plusz egy főt az Oscar-gálás meghívóján, sokan találgatni kezdtek, hogy talán most végre megtörik a jég és párja is vele tart, ám nekik sajnos csalódniuk kellett. A kétgyermekes sztármami ugyanis otthonról szurkolt élete párjának, aki helyette a nővérét, Mandi Goslingot vitte magával a rangos eseményre.

Ryan és Mandi egyébként nagyon közel állnak egymáshoz, hiszen szüleik miatt már gyerekként meg kellett tanulniuk összetartani. Szüleik 1993-ban váltak el, ezt követően a testvérek az anyánál maradtak. Ryan olykor emlegeti is, hogy nők nevelték fel, ezáltal sokkal érzékenyebb a gyengébbik nem szükségleteire és nem titkolja, mennyire tiszteli a hölgyeket.

Azt gondolom, hogy a nők jobbak a férfiaknál. Erősebbek. Fejlettebbek. Különösen akkor mondhatod ezt, amikor lányaid vannak, és szemtanúja vagy életük első lépcsőfokainak. Ugrásszerűen fejlődnek, maguk mögött hagyva a fiúkat. (...) Úgy érzem szükség van egy női kézre. Mindig is jobban szerettem a nőket. Az édesanyám és a nővérem nevelt fel engem... Jelenleg is nőkkel vagyok körülvéve otthon. A nők sokkal jobbak nálunk, férfiaknál. Ők tesznek jobbá engem

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek