Starity

Rebecca Black feldolgozta Taylor Swift és Katy Perry legújabb slágereit

2017. március 01. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black ezúttal Taylor Swift és ZAYN I Don't Wanna Live Forever, illetve Katy Perry és Skip Marley Chained To The Rhythm című dalát bújtatta új köntösbe.

hirdetés

Rebecca Black egyre nagyobb népszerűségnek örvend a YouTube-on, így nem meglepő, hogy sokszor készít feldolgozásokat is. A híresség Taylor Swift és ZAYN I Don't Wanna Live Forever, illetve Katy Perry és Skip Marley Chained To The Rhythm című dalát dolgozta fel legutóbb, nem meglepő módon pedig az eredményt a legnagyobb videómegosztó portálon mutatta meg.

Mindkét dalhoz készített videoklipet is: előbbiben szexi oldalát mutatja meg, míg utóbbi egyszerűen csak éneklős képi megjelenítést kapott, így még jobban tudunk koncentrálni magára a zenére. Míg az előzőben csak maga énekli a dalt, a másikban segítőtársai is akadnak Alex Goot és Kurt Hugo Schneider személyében, akik szintén kitettek magukért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek