Starity

Barátság extrákkal? Kiderült, milyen kapcsolat van Justin Bieber és Kourtney Kardashian között

2017. február 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évről évre felröppen a pletyka, hogy barátságnál több van a 37 éves valóságshow-sztár és a tőle 15 évvel fiatalabb slágergyáros között.

hirdetés

Köztudott, hogy Justin Bieber jó barátságot ápol a Kardashian-Jenner család tagjaival, ám sokáig úgy tűnt, hogy közülük is Kourtney-hoz áll a legközelebb. A pár állítólag korábban kavart is egymással, kapcsolatuk azonban mostanra kizárólag baráti eredetű némi extrákkal megspékelve. Hogy ezen mit érthetünk? Egy családi barát elárulta!

Justin és Kourtney barátságosak egymással, de nem barátok extrákkal. A kapcsolatuk egy kölcsönös megállapodáson alapszik, melynek értelmében amikor valamelyikük élete zavarossá válik vagy valamilyen dráma bontakozik ki körülöttük, összefutnak, hogy változtassanak a korábbi narratíván. Így amikor Scott [Disick, Kourtney exe – a szerk.] csinál valamit vagy ha valami negatív hír kel szárnyra Kourtney-ról vagy Justinról, nyilvánosan randiznak, hogy az emberek inkább a köztük lévő viszonyon csámcsogjanak – így irányítják a médiában a róluk szóló híreket.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek