Starity

Paul Wesley elárulta, mi a legfontosabb lecke, amit a Vámpírnaplók adott számára

2017. február 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves színész nyolc éve alakítja a 17 évesen vámpírrá vált Stefan Salvatorét a The CW népszerű drámasorozatában.

hirdetés

Hamarosan véget ér a Vámpírnaplók, ezzel együtt pedig egy hosszú, élményekben gazdag munka végére is pont kerül. A sorozat végleges lezárásáig már csupán két epizód maradt hátra, az egyik főszereplőt alakító Paul Wesley pedig elárulta, hogy ő milyen tanulsággal gazdagabban lép tovább.

Ha valamit, akkor remélem, azt megtanultam a Vámpírnaplók forgatása során, hogy amikor egy sorozat népszerűvé válik, amikor felismernek és odamennek hozzád az utcán, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el: te egy színész vagy abban a bizonyos műsorban, ezzel együtt pedig lennie kell benned a munkáddal szembeni alázatnak. Rengeteg fiatal tehetséget látok, akik elveszítik magukat munka közben és a sorozatbeli valóságban kezdenek hinni. Fontos kordában tartani az ezzel járó erőt és energiát és jóra kell használni, ugyanakkor azt hiszem, napjainkban sokan vannak, akiket csak a hírnév érdekel, ami kéz a kézben jár a nárcizmussal és az egoizmussal. Remélem, én nem esek ebbe a hibába. Bízok abban, hogy bárhova is sodor az élet a jövőben, képes leszek alázatosnak maradni. Fontos, hogy ne veszítsük el önmagunkat és megértsük, egy rendszer részei vagyunk.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek