Starity

Uma Thurman élete legrosszabb döntésének tartja, hogy visszautasította A Gyűrűk Ura egyik szerepét

2017. február 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves színésznő egy tévéműsorban vallott arról, mit bán a legjobban és miért nem tehetett eleget a felkérésnek.

hirdetés

Tizenhat évvel ezelőtt került a mozikba A Gyűrűk Ura első filmadaptációja, amit egy-egy eltéréssel követte a második, majd a harmadik installáció. Kevesen tudják, hogy Uma Thurmannek is szerepet ajánlottak a nagy sikerű trilógiában annak idején, ő azonban hosszas megfontoslás után úgy határozott, hogy nemet mond, mely döntését a mai napig nagyon bánja.

A színésznő a közelmúltban a The Late Show With Stephen Colbert műsor vendége volt, ahol a műsorvezető a fent említett szerepről faggatta. Mint kiderült, Uma Éowynt, Rohan harcos „hercegnőjét” alakíthatta volna, de mivel a forgatás idején első gyermekét várta, nem merte bevállalni az akciódús jeleneteket, melyeket a karakter bőrében forgatnia kellett volna, így a szerep Miranda Ottónál landolt.

Nagyon régen történt, de még most is úgy gondolom, hogy életem legrosszabb döntése volt, amikor nem fogadtam el a szerepet. Az első gyermekemet vártam akkoriban és csak... nem is tudom. Fészekrakó üzemmódban voltam.

via MoviePilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek