Starity

Lady Gaga veszi át Beyoncé megüresedett helyét a Coachella fesztiválon

2017. március 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A Formation énekesnője várandóssága miatt nem léphet fel a világ egyik legnagyobb fesztiválján.

hirdetés

Beyoncé február 1-jén hozta a világ tudomására, hogy férjével, Jay-Z-vel ismét szülői örömök elé néznek, ugyanis két kis élet növekszik a szíve alatt. Az énekesnő ennek ellenére továbbra is igyekszik eleget tenni az elvárásoknak és a leegyeztetett fellépéseknek, ám nemrég kénytelen volt döntést hozni a Coachella fesztivállal kapcsolatban és végül orvosi utasításra visszaadta a fellépés lehetőségét.

Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen az énekesnő már most leszerződött a jövő évi rendezvényhez, idén azonban passzolta a lehetőséget. Egészen idáig nem lehetett tudni, ki léphet a helyére, ám nem sokkal ezelőtt a szervezők bejelentették, hogy Lady Gaga lesz Queen B utódja a fesztiválon, aki jelenleg is tavaly októberben piacra dobott korongját, a Joanne-t népszerűsíti.

Gaga a Coachellán való fellépéssel történelmet is ír, ugyanis Björk 2007-es fellépése óta nem volt példa arra, hogy egy női előadó lett volna a fesztivál húzóneve. Az énekesnő egyébként is sokat bizonyított az elmúlt években: az utóbbi fél évtizedben Golden Globe- és Grammy-díjat is nyert, ezen túl pedig jelölték még Emmyre és Oscarra is. A fenti sikereket néhány hete a Super Bowlon nyújtott felejthetetlen előadásával koronázta meg, így a Coachella szervezői minden bizonnyal nem fogják megbánni, hogy őt választották Beyoncé visszalépése után.

via Rolling Stone

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek