Starity

Emma Watson nyilvánosságra hozta, miért nem hajlandó beszélni a szerelmi életéről

2017. március 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-sorozatnak köszönhetően ismertté vált 26 éves színésznő ugyan boldog párkapcsolatban él, a magánéletéből szeretné kizárni a sajtót.

hirdetés

Emma Watson még gyerek volt, amikor világhírnévre tett szert Hermione Granger szerepével, és ugyan az embereket érdekelné a magánélete, ő azt szeretné inkább megtartani magáénak. Ez az oka annak, hogy miért nem beszél párjáról, William "Mack" Knight műszaki vállalkozóról, akivel már hosszú hónapok óta randevúzik.

Fotó: Getty Images I Ray Crowder

Szeretnék következetes lenni. Nem beszélhetek úgy a barátomról az interjúk során, hogy közben elvárom, hogy az emberek ne készítsenek paparazzi fotókat rólam az otthonom környékén. (...) Észrevettem, hogy Hollywoodban már a kapcsolatok nyilvánosságra hozása is a filmek népszerűsítésének részévé vált. Én nem vagyok ennek a híve

– nyilatkozta a Vanity Fairnek a színésznő, aki néhány évvel korábban még szíve szerint maga mögött hagyta volna Hollywoodot. Bevallása szerint akkor hatalmasodott el rajta ez az érzés, amikor a Brownon tanult.

A vörös szőnyeges eseményeken rendszerint a fürdőszobába menekültem egy kis nyugalomért. Rengeteg smink volt rajtam és nagy, habos-babos ruhákat viseltem, és amikor a tükörbe néztem, azt kérdezgettem magamtól, Ki ez az ember?. Egyáltalán nem voltam összhangban azzal, aki a tükörből nézett vissza rám, és ez nagyon nyugtalanító érzés volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek