Starity

TVD: Újabb fotók kerültek nyilvánosságra Caroline és Stefan esküvőjéről

2017. március 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan egyelőre még az sem biztos, hogy megköttetik a nász, az biztos, hogy Caroline és Stefan oltár elé állnak.

hirdetés

Jövő héten végleg lezárul egy korszak, ugyanis véget ér a Vámpírnaplók, ám addig még két epizódot ki kell várnunk, hogy megtudhassuk, happy end vár-e kedvenc karaktereinkre.

Caroline (Candice Accola) és Stefan (Paul Wesley) a történet szerint nem sokkal ezelőtt szakított egymással (majd újra kibékültek), hamarosan pedig oltár elé állnak többek között annak érdekében is, hogy előcsalogassák a visszatérő Katherine-t (Nina Dobrev). Az izgalmasnak ígérkező jelenetet még édesebbé teszi, hogy a ceremóniát – legyen az valódi vagy csali – nem kisebb személy, mint Stefan bátyja, Damon (Ian Somerhalder) vezeti majd.

A széria készítői nemrég közzétettek néhány gyönyörű felvételt, melyek az esküvői jelent forgatása során készültek, azt azonban nem árulták el, milyen kimenetele lesz a pénteken sugárzásra kerülő We're Planning a June Wedding (Júniusi esküvőt tervezünk) című epizódnak...

Fotók: The CW / Bob Mahoney

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek