Starity

TVD: Így köszönti egymást Damon és Elena a lány ébredése után

2017. március 02. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holnaphoz az egy hétre kerül képernyőre a Vámpírnaplók utolsó epizódja, melyben újra egymásra talál a széria két főszereplője.

hirdetés

Alig egy hét maradt hátra a nagy összeborulásig, ugyanis március 10-én találkozik két év múlva először Damon (Ian Somerhalder) és Elena (Nina Dobrev), miután utóbbi mágikus kómába került. Hogy pontosan mi történik, ami előidézi a lány ébredését, egyelőre rejtély, ám az biztos, hogy a nagy pillanatnál Damon öccse, Stefan (Paul Wesley) is jelen lesz majd, hogy üdvözölje korábbi barátnőjét.

A jelenetbe most ismét bepillantást engedett a The CW, ám ezúttal annak is szemtanúi lehetünk, hogyan lépnek ismét testi kontaktusba egymással a szerelmesek, és láthatóan nagyon örülnek a viszontlátásnak. Üröm az örömben, hogy az említett epizódban – ami az I Was Feeling Epic címet viseli – egy főszereplőtől is el kell búcsúznunk, de továbbra is rejtély, hogy ki lesz ő és hogyan, miért halálozik majd el...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek