Starity

Gavin Rossdale: „Sosem gondoltam volna, hogy egyszer el fogok válni Gwen Stefanitól”

2017. március 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A No Doubt egykori frontasszonya 2015 augusztusában adta be a válókeresetet szakmabeli férje ellen.

hirdetés

Ugyan Gavin Rossdale volt az, aki miatt tönkrement a kapcsolat, mégis ő az, aki a legjobban szenved attól, hogy korábbi felesége, Gwen Stefani úgy döntött, nem akar többé együtt élni vele. Válásukat azóta kimondta a bíróság, ám a zenész még most sem nyugodott bele, hogy az ötvenes éveire újra szingli lett.

A szüleim háromszor házasodtak össze egymással, én még kezdő vagyok hozzájuk képest. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer el fogok válni, mégis megtörtént

– nyilatkozta az Us Weeklynek és nem titkolta, hogy március 10-én megjelenő új, Black and White Rainbows című nagylemezét is átitatja ez az érzés.

A korong az újjászületés, az újrakezdés szimbóluma

– mondta és hozzátette: most már a gyerekei, a tízéves Kingston, a nyolcéves Zuma és a hároméves Apollo állnak az első helyen nála, akiket magával visz hamarosan kezdődő fellépéssorozatára is.

Nem vagyok biztos benne, hogy valaha is újranősülnék. Igyekszem nagyon jó apa lenni, emellett pedig jó zenét és jó televíziós műsorokat készíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek