Starity

Jennifer Aniston és Brad Pitt rendszeresen beszélnek, Justin Theroux mégsem aggódik

2017. március 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Jen és Brad kapcsolata több mint egy évtizede véget ért, még mindig sokan vannak, akik abban bíznak, hogy újra egymásra találnak.

hirdetés

Jennifer Aniston és Brad Pitt házassága épp amiatt futott zátonyra, hogy a színész beleszeretett Angelina Jolie-ba, ám most, hogy az álompár válik, ismét „szabad a pálya” a Jóbarátok sztárjának. Már korábban is pletykálták, hogy Jen és Brad újból felvették a kapcsolatot, de egyelőre szó sincs arról, hogy ismét közel kerültek volna egymáshoz.

Az Us Weekly úgy tudja, hogy Brad hosszú idő után exe 48. születésnapján, február 11-én kezdeményezett először beszélgetést Jennel, amikor felköszöntötte őt és azóta is rendszeresen SMS-eznek.

Brad bízik Jenben. Elmondta neki, hogy nagyon nehéz időszakon megy keresztül a válás miatt és váltottak néhány nosztalgikus üzenetet a múlttal kapcsolatban is

– nyilatkozta egy forrás.

A fentiek tekintetében joggal merül fel a kérdés, hogy mit szól mindehhez a színésznő férje, Justin Theroux, aki négy év együttjárás után 2015-ben vette feleségül Anistont.

Justinnak nincs baja azzal, hogy barátok. Tudja, hogy Jen csak kedves akar lenni Bradhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek