Starity

Szeptemberben érkezik az Ensiferum új abuma

2017. március 02. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben jelent meg a finn vikingek legutóbbi nagylemeze, nemrégiben pedig kiderült, hogy hamarosan új lemezük is a boltokba kerül.

hirdetés

Finnország egyik legnépszerűbb metálzenekara két éve jelentette meg legutóbbi albumát, a One Man Armyt. A srácok azóta is e lemezt népszerűsítik világszerte, az utóbbi időben pedig kiderült, hogy hölgyváltás történt a csapat háza táján, ugyanis Emmi Silvennoinen billentyűs a tavalyi év folyamán elhagyta a legénységet, helyét pedig a Turisas egykori harmonikavirtuóza, Netta Skog vette át.

A múlt hónapban boldogan harangozták be hivatalos Instagram-oldalukon, hogy már lázasan dolgoznak legújabb korongjukon, ami vélhetően még idén meghódítja a világot. Ezt követően ismét e közösségi-oldalon árulták el, hogy az új szerzemények demófelvételei már rögzítésre kerültek és már csak néhány csiszolnivaló van hátra, hogy a dalok a lehető legjobb hangzást nyújtsák. A napokban hivatalosan is közzétették, hogy a finnországi Astia studióban rögzítésre került újdonság szeptemberben jelenik meg, mely Anssi Kippo (Children Of Bodom, Impaled Nazarene, Entwine) producer felügyelete alatt készült el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek