Starity

Adele kisfia megsérült egy hangpróbán – az énekesnő többé nem tűzijátékozik a fellépésein

2017. március 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele bár szerény személyiség, ha a koncertjeiről van szó, szeret hatalmas bulit csapni, amit rendszerint tűzijátékkal zár – vagy csak zárt, mivel azonnali hatállyal kizárta a pirotechnikai látványosságot a repertoárjából.

hirdetés

Nagy volt az ijedség nemrégiben, amikor Adele egyik ausztráliai fellépésére készült és kisfia, a négyéves Angelo meegsebesült a próbán. A jelenlévőkhöz hasonlóan a gyerek is ámulattal nézte a csodálatos tűzijátékot, amit a másnapi fellépésre terveztek, ám az egyik pillanatban egy lehulló darabka a szemébe esett. Szülei legnagyobb megkönnyebbülésére nem esett komoly baja, de már az ijedség is elég volt Adele-nek ahhoz, hogy döntést hozzon és végleg beszüntesse a tűzijátékot a koncertjein.

Az énekesnő a tervek szerint rövidesen amúgy is visszavonul, hiszen tavaly év végén úgy nyilatkozott, hogy szerelmével, Simon Koneckivel nem szeretnének sokáig várni a második gyerekkel, ugyanakkor addig nem vágnak bele a babaprojektbe, míg tart Adele turnéja.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek