Starity

Május 21-én láthatjuk az új Twin Peakset

2017. március 04. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután David Lynch bejelentette, hogy a kultikus sorozat harmadik évadának összes részét leforgatták, a rajongók tűkön ülve várták a premier dátumát.

hirdetés

A Welcome To Twin Peaks oldalon jelent meg a hír, miszerint a sorozat új szériájának első részét május 21-én mutatják be – pontosan 25 évvel a Tűz, jöjj velem! című film megjelenése után, amely mozi Laura Palmer, a brutálisan meggyilkolt diáklány utolsó napjait meséli el. 

A második évad végén Cooper ügynököt megszállja a BOB nevű gonosz démon, amely Laura Palmer halálát is okozta – itt lett vége a szériának 1991-ben, valamint a meggyilkolt lány Cooper ügynök egyik álmában azt súgta a nyomozó fülébe: 25 év múlva találkozunk!

Eredetileg 2016-ban tűzték volna képernyőre a harmadik évadot, ám a rendező, Lynch hezitálása miatt csak az idei évben kerülhet erre sor. Azt egyelőre még nem tudni, melyik csatorna sugározza a műsort Magyarországon.

Fotó: Showtime

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek