Starity

Varázslatos videoklip készült Ariana Grande és John Legend Beauty and the Beastjéhez

2017. március 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney néhány órával ezelőtt tette közzé a hónap végén bemutatásra kerülő A szépség és a szörnyeteg betétdalához készült kisfilmet.

hirdetés

Rajongók milliói várják világszerte a Disney 1991-es klasszikusának felújított változatát, ami március 23-án kerül a hazai mozikba Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Ewan McGregor, Emma Thompson, Ian McKellen és Stanley Tucci főszereplésével. A fenti világsztárok mellé a filmzenének köszönhetően továbbiak csatlakoztak – a fő betétdalt, az ikonikussá vált Beauty and the Beastet pedig napjaink nagy népszerűségnek örvendő előadói, Ariana Grande és John Legend énekelték fel.

A duetthez gyönyörű videoklip készült Dave Meyers rendezésében, ami nem sokkal ezelőtt került feltöltésre a legnagyobb videómegosztó oldalon. A felvételeken mindkét énekes feltűnik, mellettük pedig a film csodálatos díszletébe is bepillantást nyerünk, valamint annak címszereplői is lejtenek egy táncot a képkockákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek