Starity

Így néz ki Emily Blunt Mary Poppinsként

2017. március 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint öt évtizeddel az eredeti film bemutatása után jövőre ismét a mozikba csábítja a nézőket Mary Poppins.

hirdetés

1964-ben, Julie Andrews főszereplésével mutatták be a Mary Poppins című, Robert Stevenson rendezte filmet, melynek alapjául P. L. Travers azonos című regénysorozata szolgált. A mű sikerét mutatja, hogy tizenhárom Oscar-díjra jelölték annak idején, melyből ötöt sikerült is díjra váltania – köztük a legjobb filmnek, legjobb színésznőnek és legeredetibb filmzenének járót is.

Mindannyiunk kedvenc dadája azonban hamarosan visszatér, ugyanis az előzetes információk szerint jövő karácsonykor kerül bemutatásra a Mary Poppins Returns című alkotás, melyben már Emily Blunt kelti életre a címszereplőt. A filmet jelenleg is forgatják Rob Marshall vezénylésével, melyben szerepet kapott még Angela Lansbury, Dick Van Dyke, Meryl Streep, Julie Walters és Colin Firth is.

Ugyan egyelőre még nem kaptunk ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk a filmben, ám a készítők a minap közzétették az első hivatalos sajtófotót, melyen Mary Poppinst láthatjuk a maga sudár, természetes, elegáns valójában.

Fotó: Walt Disney Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek