Starity

Jennifer Lopez: „Oka van annak, miért nem vagyunk együtt Marc Anthonyval”

2017. március 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két előadót bár válásuk óta többször hírbe hozták egymással, eszük ágában sincs békülni.

hirdetés

Jennifer Lopezt és Marc Anthonyt 2004-ben, közös munkájuk hozta közel egymáshoz, munkakapcsolatukból pedig szerelem szövődött. Később két közös csemetéjük született (Max és Emme), ám még ők sem tudták együtt tartani őket: békíthetetlen ellentéteik miatt 2011-ben házasságuk felbontásáért folyamodtak, ám a bíróság csak 2014-ben mondta ki a válásukat.

Az azóta eltelt években többször is felröppent a pletyka, miszerint újra egymásra találtak, ami annak is köszönhető, hogy a legnagyobb szeretetben, egyetértésben nevelik gyermekeiket. A pár jelenleg is együtt dolgozik, ráadásul tavaly ősszel egy csók is elcsattant köztük egy fellépésen, ám saját elmondásuk szerint barátságnál több nincs közöttük.

Marc-kal így vagyunk jól, ahogy vagyunk. Tudod hogy értem? Oka van annak, miért nem vagyunk együtt, de baráti a viszonyunk. Szülők vagyunk. Ráadásul egy közös, spanyol nyelvű lemezen dolgozunk együtt

– mondta a 47 éves színész-énekesnő, aki szerint a közös munka közelebb hozta őket egymáshoz.

Ez a legjobb nekünk, a munka hozott minket össze annak idején. Ezen a területen varázslatosak vagyunk, mint amikor színpadon állunk meg ilyesmi. Ott jók vagyunk, és maradjon is ennyiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek