Starity

Új betekintő érkezett Bella Thorne új sorozatához

2017. március 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Durván öt hét múlva a Freeformon indul hódító útjára a Famous in Love című romantikus drámasorozat.

hirdetés

A Freeform nagy erőkkel készül a tavaszi hajrára, hiszen ápirilisban visszatér a képernyőre a hamarosan véget érő Pretty Little Liars az utolsó tíz epizóddal, illetve ekkor startol a Bella Thorne főszereplésével készült Famous in Love is, ami méltó utódja lehet a rosewoodi lányok történetének.

A sorozat első előzetese már hónapokkal ezelőtt megérkezett, melynek köszönhetően megtudhattuk, hogy az új széria középpontjában a tizenéves August Roch áll, aki nagyratörő álmai nyomába szegődik, imái pedig meghallgatásra találnak: szerepet kap egy nagyszabású produkcióban. Ami azonban ezután következik (hírnév, siker, figyelem), arra egyáltalán nem készül fel, és az új előzetes azt sejteti, hogy ő is meg fogja lepni Hollywoodot.

A sorozat első epizódja április 18-án (kedden) kerül képernyőre, és a fent említett Thorne mellett olyan sztárok kaptak még szerepet benne, mint Charlie DePew, Keith Powers, Carter Jenkins, Niki Koss, Georgie Flores, Perrey Reeves, Pepi Sonuga és Katelyn Tarver.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek