Starity

A Fifth Harmony tagjai azt ígérik, büszkévé teszik a rajongókat

2017. március 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Camila Cabello nélküli első lemezén dolgozik a lánybanda, melynek tagjai vasárnap díjat nyertek az iHeartRadio Music Awardson.

hirdetés

Az inglewoodi The Forumban megrendezésre került díjkiosztón a négytagúra csökkent Fifth Harmony vehette át a legelkötelezettebb rajongótáborért járó díjat, ami nagyon meghatotta a lányokat, akiknek most különösen szükségük van a támogatásra, hiszen csapattársuk, Camila Cabello magukra hagyta őket önálló karrierjének beindítása érdekében. Természetesen Ally, Dinah, Lauren és Normani sem unatkoznak, jelenleg is új korongjukon dolgoznak.

Nagyon szépen köszönjük. Hűha! Ez igazán elképesztő! Ti, srácok egy olyan erőt képviseltek, amivel számolni kell. Mi is szeretünk titeket! Köszönettel tartozunk nektek, amiért oly sok örömöt, kedvességet és szeretetet hoztok a világunkba. Nélkületek már nem lennénk ugyanazok. Köszönetet mondunk Istennek értetek! Ez a díj titeket illet, köszönjük szépen

– mondta köszönőbeszédében Ally, majd Dinah vette át a szót.

Nagyon keményen dolgoztatok, akárcsak mi. Biztosak vagyunk abban, hogy büszkék lesztek ránk. Kövessetek figyelemmel az új dalokért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek