Starity

Shannen Doherty befejezte a kemoterápiát: „Jól érzem magam!”

2017. március 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bűbájos boszorkák egykori sztárja viszontagságos időszakon ment keresztül.

hirdetés

Shannen Dohertynél 2015 márciusában diagnosztizáltak melldaganatot, ám betegségére csak az év augusztusában derült fény. Történt ugyanis, hogy a TMZ kiszivárogtatta Shannen jogi dokumentumait, melyekben azzal vádolta gazdasági igazgatóját, hogy nem fizette be a biztosításait, így megszűnt a TB-je, azaz orvosi ellátásban nem részesülhetett, holott ez nagyon fontos lett volna, miután kiderült, hogy súlyos beteg. A fentiek fényében a színésznő a pletykák elé ment és nyilvánosságra hozta, hogy rákkal küzd.

Igen, melldaganatom van, és jelenleg kezelés alatt állok. Igyekszem továbbra is egészségesen étkezni, mozogni és pozitívan gondolkodni az életemről. Hálás vagyok a családomnak, a barátaimnak és az orvosaimnak a támogatásukért, és természetesen a rajongóimnak is, akik teljes vállszélességgel állnak ki mellettem

– nyilatkozta akkoriban a sorozatsztár.

Láthatóan sokkal jobban van, a haja is elkezdett nőni

Bár pozitívan tekintett a jövőbe, a kezelések és a betegséggel vívott harc legyengítette, mostanra azonban jobban érzi magát. Nemrég ugyanis véget ért a kemoterápia, így most már nincs más dolga, mint a gyógyulására és a megerősödésére koncentrálnia.

Jól érzem magam. Úgy értem, tényleg jól vagyok, pozitívan gondolkodok és boldog vagyok, hogy itt lehetek

– nyilatkozta Doherty első hivatalos megjelenésén a napokban. (Ő volt az Animal Hope & Wellness Foundation jótékonysági gála házigazdája.)

A rák, bármilyen nehéz is volt, egy áldással ért fel számomra. Örökre megváltoztatott. Olyan módokon változtatta meg az életemet, hogy azt elmondani sem tudom. (...) Áldottnak és szerencsésnek érzem magam.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek