Starity

Kész van Lachlan Buchanan és Carter J. filmje

2010. október 15. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lachlan Buchanan közös filmet forgatott Carter Jenkissel, ami most el is készült.

hirdetés
Kész van Lachlan Buchanan és Carter J. filmje

Lachlan Buchanan és Carter Jenkins filmje elkészült, és az Arcadia Lost címet kapta. Lachlant a Blue Water High sorozatból ismerhetjük, Carterre pedig az Aliens in the Attic és a Valentine's Day filmekből emlékezhetünk.

A film egy ausztrál dráma, amely két tizenéves történetét meséli el, akik egy autóbaleset során Görögországban rekedtek. Charlotte (Haley Bennett) egy tizenhatéves lány, aki probál kapcsolatott teremteni az emberekkel, féltestvére pedig Sye (Carter Jenkins), aki befelé forduló, intelligens, de örökre egy ironikus távolságtartó. A két tizenéves a poros utakon bolyongva találkozik Benerjivel (Nick Nolte), az ex-amerikai hazafival. 

Lachlan Raffi szerepét kapta a filmben, aki egy elég dinamikus személy, mellette olyan hírességek kaptak még helyet az alkotásban, mint Anthony Burk (Cook),  Alexandra Pavlidou (Alisa) és Dato Bakhtadze (Gorgo).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek