Starity

Tom Hiddleston: „Mit kellene bánnom a Taylor Swifthez fűződő románcommal kapcsolatban?”

2017. március 07. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színészt a The Telegraph egyik munkatársa faggatta tavalyi románcáról.

hirdetés
Tom Hiddleston: „Mit kellene bánnom a Taylor Swifthez fűződő románcommal kapcsolatban?”
Fotó: Sugarscape Illustration

Tom Hiddleston tavaly nyáron intenzív három hónapot töltött együtt Taylor Swifttel, és bár azóta elváltak útjaik, továbbra is a jó oldalát nézi a kapcsolatnak, amiben semmi megbánnivalót nem talál. A The Telegraph egyik munkatársa épp arról kérdezte őt a minap, hogy nem-e zavarja az a magas publicitás és pletykaáradat, ami a románcot kísérte, mely kérdésre így válaszolt a színész:

Szerinted mit kellene bánnom? Inkább nem beszélnék erről a témáról, ha nem probléma

– mondta, majd hosszú szünet után ekképp folytatta:

Gondolkozom a dolgom. Mindenkinek megvan a magánélethez való joga. Szeretem azt, amit csinálok, elköteleztem magam amellett, hogy kiváló alkotásokkal rukkoljak elő és jó előadóművésszé váljak, de az én elmémben nem fér meg a kettő egymás mellett. A munkám az, ami a publikumra tartozik, a többi a magánügyem, és szeretném is e kettőt elválasztani egymástól.

Az embernek harcolnia kell a szerelemért. Nem élhetsz úgy, hogy közben attól félsz, mit mondanak rólad mások. Légy hű önmagadhoz! Én nem fogok rejtőzködve élni. (...) Taylor egy csodálatos nő. Nagylelkű, kedves és szerethető, nagyon jól éreztük magunkat együtt, ugyanakkor egy kapcsolat munkát igényel, nem pedig rivaldafényt

– magyarázta Hiddleston egy másik interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek