Starity

Csúszik az Így jártam anyátokkal spinoffjának bemutatása

2017. március 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat alkotói jelenleg egy másik projekten dolgoznak, így határozatlan időre elhalasztották az Így jártam apátokkal című műsor munkálatainak megkezdését.

hirdetés
Csúszik az Így jártam anyátokkal spinoffjának bemutatása
Fotó: CBS

2013-ban röppen fel először a pletyka, hogy egy testvérsorozat is készül majd az Így jártam anyátokkalhoz, és bár elkészült a pilot epizód, a szériát sugárzó CBS nem volt vevő rá, és már azelőtt törölte a projektet, hogy beindult volna. Tavaly azonban ismét aktuálissá vált a téma, és kiderült, hogy mégis készül egy spinoff sorozat, melynek rendezői székében a Rólunk szól készítői, Isaac Aptaker és Elizabeth Berger ülnek majd, az „anyasorozat” kreátorai, Carter Bays és Craig Thomas pedig executive producerekként veszik ki a részüket a munkálatokból.

Az alkotógárda akkor már elkezdett dolgozni a történeten, melyet nemrég félretettek, ugyanis a fent említett Aptaker és Berger nem érnek rá egy ilyen nagyszabású munkára, hiszen a Rólunk szól olyan hatalmas sikernek örvend, hogy az NBC további két évadot rendelt be belőle. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor kezdenek el dolgozni az Így jártam apátokkal címre keresztelt szitkomon, ami maximum annyiban hasonlít majd az Így jártam anyátokkalra, hogy közel azonos módon kerül reprezentálásra a történet, de ahogy a cím is mutatja, ezúttal egy anya szemszögéből követhetjük nyomon, hogyan ismerkedett meg férjével, gyermekei apjával.

A spinoff várhatóan az eredeti sorozat egyetlen stábtagját sem szerződteti le – egy teljesen megújult szereplőgárdával operál majd, de nincs hír arról, hogy kik lehetnek esélyesek a főbb szerepekre vagy hogy mikor kezdődhet meg leghamarabb a forgatás.

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek