Starity

TVD: Ilyen lesz, amikor Damon és Stefan megtudja, hogy Elena felébredt

2017. március 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak kettőt kell aludnunk, hogy végre megérkezzen a Vámpírnaplók lezáró epizódja.

hirdetés

Pénteken láthatjuk utoljára a Vámpírnaplók stábját együtt, ugyanis ekkor kerül sugárzásra a sorozat legutolsó epizódja, melyben számtalan izgalmas jelentre számíthatunk – többek között Elena is visszatér. A karaktert életre keltő Nina Dobrev 2015-ben vett érzékeny búcsút a szereplőgárdától, vagyis két évad, 37 epizód és 727 nap telt el nélküle. Most azonban visszatér, méghozzá Katherine szerepében is.

A sorozat készítői az Entertainment Tonightnak adtak egy, a hivatalostól egy kicsit hosszabb betekintőt az utolsó részbe, melynek képkockáin megtudhatjuk, hogy Katherine végső vereséget mért a Salvatore-fivérekre és Bonnie szíve is megállt – igaz, valószínűleg nem véglegesen. Ez az a pillanat, amikor a testvérek észreveszik otthonukban Elena üres koporsóját és mielőtt lehetőségük adódna fellelkesedni, meg is jelenik a mágikus kómából felébredt barna hajú szépség...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek