Starity

Keity Drennan nyomdokaiba léphet Cleirys Velasquez?

2017. március 09. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai modell New Yorkban építi karrierjét, ám nem adta föl az álmát, hogy a fejére kerüljön a Miss Universe Panama korona.

hirdetés
Keity Drennan nyomdokaiba léphet Cleirys Velasquez?

A 23 éves Cleirys Velasquez 16 évesen jelentkezett első komolyabb szépségversenyére, ahol elnyerte a Miss Teen America Panama címet. A nemzetközi döntőn övé lett a Best Nacional Costume különdíj, és bekerült a legszebb öt lány közé. 2012-ben neki adták a Miss Turism Internacional Panama címet, majd egy évvel később ő képviselte Panamát a Miss Costa Maya versenyen, ahol a harmadik helyen végzett.

Cleirys nemrég New Yorkba költözött, hogy ott kamatoztathassa tehetségét. A modell jelenleg a Mugshot Managementnél dolgozik, és már számos fotósorozat készült róla, valamint magazinokban is megjelent. 

A lány elemsélte, hogy nem akarja végleg otthagyni a szépségversenyek világát. New York óriási előrelépés lehet a számára, hiszen a 2016-os Miss Universe Panama, Keity Drennan is évekig ott modellkedett, később pedig elnyerte a Miss Universe Panama koronát, valamint bekerült a legszebb 13 közé a nemzetközi versenyen. Cleirys sosem titkolta, hogy a legnagyobb álma az, hogy egyszer a Miss Universen képviselje Panamát, nagyon reméli, hogy lehetősége lesz majd rá, Keity pedig mostanra példakép lett számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek