Starity

Itt van az első fotó a Jurassic World folytatásáról

2017. március 09. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még most is több, mint egy évünk van hátra a következő Jurassic World bemutatásáig, ám máris nagy izgalom övezi a filmet.

hirdetés
Itt van az első fotó a Jurassic World folytatásáról
Fotó: Universal Pictures

2015-ben mutatták be a Jurassic Park-franchise legújabb installációját Jurassic World címmel, mely filmben Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson és a legelső részben is feltűnt BD Wong kapta a főszerepet. Mivel a történet már a bemutatásakor óriási siker volt, a Universal nem habozott és bekérte a következő rész.

A második filmet jelenleg is forgatják és az előzetes beharangozások szerint 2018 júniusában kerül a mozikba. Jó hír, hogy a folytatásban ismét feltűnik Pratt, Howard és Wong, mellettük pedig szerepet kapott még James Cromwell, Ted Levine, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Justice Smith, Toby Jones és Rafe Spall is. 

Az első részt rendező Colin Trevorrow néhány órája a Twitteren osztotta meg az első felvételt a Jurassic World 2-ről, melyen egy fiatal lányt láthatunk, aki óriási hüllőcsontvázak előtt áll, a kép mellett pedig az Óriások nyomában járva felirat olvasható. Minden valószínűség szerint a fotón látható lány is főszerepet játszik a történetben, kiléte azonban egyelőre titkos.

Tavaly a Universal tette közzé azt a casting felhívást, melynek keretein belül egy fiatal, kilenc év körüli kislányt kerestek, akitől elvárás volt, hogy érzékeny, éles eszű legyen és képes legyen kezelni, hogy sokszor hosszú, komplex jelenetekben kell helyt állnia, mindezek mellett pedig bátorságáról is tanúbizonyságot kellett tennie.

Fotó: Universal Pictures

via MoviePilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek