Starity

Gigi Hadid fotózta Zayn Malikot a Versace új kampányához

2017. március 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves szupermodell ezúttal a kamerák másik oldalán, fotósként kapott bizonyítási lehetőséget.

hirdetés

Gigi Hadid évek óta kapcsolatban áll a Versacével, mint modell, most azonban egy különleges projekt keretein belül a márka fotósának állt és nem kisebb személyt, mint élete szerelmét, Zayn Malikot fotózhatta. A divat és a Versace egyébként a Pillowtalk énekesétől sem áll távol, ugyanis nemrég tervezett egy kollekciót a brandnek, ami várhatóan júniusban kerül majd bemutatásra.

Nagyon beteg volt a Versus [ez a kollekció neve] csapatával dolgozni, Donatella [Versace, a divatház feje] egy zseni! Ami pedig még különlegesebbé tette a közös munkát az az, hogy Gigi fotózott a kampányhoz

– nyilatkozta Malik.

A fotózásra egyébként a Los Angeles-i Chateau Marmontban került sor, nem hivatalos kereteken belül. Zayn és Adwoa Aboah modell ugyanis csak együtt töltötték az idejüket, amikor Gigi egy egyszerű digitális fényképezővel és iPhone-jával elkattintotta a most megjelent felvételeket.

Fotó: Versace / Gigi Hadid
Fotó: Versace / Gigi Hadid
Fotó: Versace / Gigi Hadid

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek