Starity

Ez a tévés szerelmespár a legnépszerűbb Amerikában

2017. március 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E! Online néhány hete szavazást indított olvasói körében, hogy kiderüljön, melyik tévés szerelmespár a legnépszerűbb jelenleg.

hirdetés

A hétről hétre tartó megmérettetés legvégére a rajongóknak a Skam szerelmesei, Isak (Tarjei Sandvik Moe) és Even (Henrik Holm), illetve a Shadowhunters turbékoló galambjai, Magnus (Harry Shum Jr.) és Alec (Matthew Daddario) között kellett dönteniük, és végül előbbiek kerültek ki győztesként.

Isak és Even győzedelmeskedtek a Skamből I Fotó: 

Engem és a Skam stábjának tagjait is megérintett a rajongók a sorozattal szemben tanúsított elköteleződése és hálásak vagyunk nekik

– nyilatkozta a győzelem kapcsán a sorozat kreátora, Julie Andem.

Isak és Even egyébként olyan közönségkedvenc álompárokat utasított maga mögé a Magnus-Alec pároson kívül, mint A visszatérők (Clarke /Eliza Taylor/ & Lexa /Alycia Debnam-Carey/), a Teen Wolf (Lydia /Holland Roden/ & Stiles /Dylan O'Brien/) és a Vámpírnaplók (Caroline /Candice Accola/ & Stefan /Paul Wesley/) szerelmesei.

Fent: Magnus és Alec (Shadowhunters), Lexa és Clarke (A visszatérők)
Lent: Stiles és Lydia (Teen Wolf), Caroline és Stefan (Vámpírnaplók)
Fotók: Freeform / The CW / MTV / The CW

Kíváncsi vagy, kik a tévétörténelem legnépszerűbb szerelmespárjai? Kattints ide és ismerd meg őket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek