Starity

TVD: Zach Roerig szerint Matt Donovan a bátorságának köszönheti, hogy életben maradt

2017. március 10. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este kerül képernyőre a Vámpírnaplók utolsó epizódja, melyben minden karakter története lezárást kap.

hirdetés
TVD: Zach Roerig szerint Matt Donovan a bátorságának köszönheti, hogy életben maradt
Fotó: The CW

Azt ugyan egyelőre nem tudjuk, milyen sorsot szánnak a készítők a sokat szenvedett Matt Donovannak, de egyvalami biztos: hogy ő az egyetlen, aki képes volt embernek maradni a történet során. Igaz ugyan, hogy a karakter több ízben is a halál mezsgyéjére került, de csodával határos módon nemcsak sikerült életben maradnia, ráadásul nem is változott át. Az őt életre keltő Zach Roerig elárulta, hogy véleménye szerint Matt ezt csakis a vakmerőségének köszönheti, elvégre mindig ott állt a tűzvonalban.

Nem retteghetsz túlságosan! Késznek kell lenned tűzbe menni és reméld, hogy az égési sérüléseid, a sebeid begyógyulnak majd. Ez a visszatérés egyetlen módja. Ha feszegeted a határaidat, talán meghalhatsz, talán nem. Matt egy szuperhős, mindig visszatér

– nyilatkozta a színész.

De hogy milyen sors vár rá a ma esti fináléban? Íme, Julie Plec executive producer sejtelmes válasza:

Az egyik legnagyobb rajongója vagyok Matt Donovannak és a boldogságnak. Szeretném őt boldognak látni, de vannak páran, akik nem így gondolkoznak róla, szóval meglátjuk, ki győzedelmeskedik végül.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek