Starity

Vajon meg tudja állni, hogy ne csajozzon be?

2010. október 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Radcliffe megfontolta barátja tanácsát, hogy nem keveredik érzelmi kapcsolatokba legújabb színházi munkája során. Vajon meg tudja állni, hogy ne essen kísértésbe?

hirdetés
Vajon meg tudja állni, hogy ne csajozzon be?

A 21 éves Daniel a Broadwayen készül egy zenés szerepre, a How to Succeed in Business Without Really Trying, melynek címe szabad fordításban valahogy így hangzik: 'Hogyan érjünk el sikereket az üzletben anélkül, hogy valóban próbálkoznánk'. Hm… Daniel esküszik, hogy nem keres barátnőt magának, amíg New Yorkban dolgozik.

Pedig rengeteg csinos táncosnő veszi majd körül a musicalben. A fiatal sztár így nyilatkozott a Dazed & Confused magazinnak: „14 éves korom óta voltak barátnőim, most pedig független vagyok. Mondtam is tegnap az egyik barátomnak, hogy »Ember! Táncos csajokkal fogok dolgozni, addig muszáj szinglinek maradnom.« Ő erre azt mondta, hogy nehogy lefeküdjek valamelyikőjükkel, mert az hiba lenne, mivel egy műsorban szerepelek velük. Jó tanács, de nem biztos, hogy megfogadom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek