Starity

Képregény is készül a Facebook alkotójáról

2010. október 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark Zuckerberg a híres közösségi oldalnak a megálmodója, és nem csak film fog készülni a remekműről, hanem már egy képregény is.

hirdetés
Képregény is készül a Facebook alkotójáról

A The Social Network című film után, amiben Mark Zuckerberg egyetemi életét mutatják be, elkészült a Facebook alapítójáról egy képregény is. Mark élete és ötlete örökre megváltoztatta a világot, amikor az egyszerűnek indult honlapból világsiker lett.

Hatalmas siker mindenhol a Facebookról szóló film, ami a világhírű honlap indulását mutatja be a fejlesztő Mark Zuckerberg szemén át. A David Fincher rendezésében bemutatásra került filmben Jesse Eisenberg (Zombiland, Adventureland) játssza Markot. A moziban onnan követhetjük nyomon Zuckerberg életét, amikor bekerül az egyetemre, és elkezdi megalkotni a Facebookot.

A Blue Water Comics is úgy gondolta, hogy Mark megérdemel annyit, hogy megrajzolják a teljes életét. A képregény egyelőre az USA-ban kerül forgalmazásra, és igazi különlegességnek számít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek