Starity

Elkészült a Linkin Park és Kiiara közös dalának kisfilmje

2017. március 10. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap tette közzé az együttes a Kiiarával közösen felénekelt Heavy című dal videoklipjét.

hirdetés

A Linkin Park február 17-én mutatta be a Heavy című kislemezt, ami májusban megjelenő hetedik stúdióalbumuk, a One More Light előfutára is egyben. Az együttes szokásától eltérően pop és R&B elemeket is használt a dal elkészítése során, így a rajongók körében negatív visszhangra talált az újdonság, amit február 27-én, a James Corden vezette The Late Late Show-ban mutattak be először élőben.

A fanatikusok többségét meglepte és megbotránkoztatta, hogy a zenekar egyre populárisabb irányba tart és sokan követelték, hogy térjenek vissza a Hybrid Theory-s hangzásvilághoz. Ez egy próba erejéig meg is valósult, amikor a hattagú formáció február 23-án a régi stílus jegyében adta elő a dalt, Mike Shinoda pedig el is ejtette közben, hogy Adjuk meg a kölyköknek, amit akarnak..

Mint említettük, tegnap végre megérkezett a hivatalos kisfilm, amit Tim Mattia rendezett és mostanáig közel másfél millióan voltak kíváncsiak rá a YouTube-on. A videót azóta több ezren dislike-olták és a hozzászólások között is többségében becsmérlő kritikákat olvashatunk, pedig az együttes nagyon büszke a munkára, amit ebbe a dalba, illetve az új lemezbe fektett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek