Starity

Carolina Dementiev visszatér a képernyőre

2017. március 11. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szépségkirálynő decemberben adott életet kisfiának, hamarosan viszont egy új műsorban láthatjuk majd házigazdaként.

hirdetés
Carolina Dementiev visszatér a képernyőre
Fotó: Instagram

Carolina Dementiev 2016. december 25-én adott életet első gyermekének. Előtte évekig az Al Descubierto egyik műsorvezetője volt Marelissa Him mellett. Az egykori szépségkirálynő eddig minden percét születendő kisfiának szentelte, most viszont olyan ajánlatot kapott, amit nem tudott visszautasítani, így hamarosan ismét műsorvezetőként láthatjuk a képernyőn.

Carolina sok tapasztalattal rendelkezik a műsorvezetés terén, és ezért őt kérték fel a TVN új vetélkedőjének, az Oye Mi Canto egyik házigazdájának szerepére. Ez egy éneklős vetélkedő lesz, melyben a panamai hírességet és gyermekeik mutathatják meg tehetségüket. Carolina mellett  Ludwik Tapia lesz a másik házigazda, aki  ¡A todo o nada! című műsornak volt a vezetője. Ludwik nagyon örül, hogy Carolinával dolgozhat és nagyon várja már a kezdést.

Carolina számos területen bizonyított már, 2008-ban megnyerte a Miss Universe Panama címet, ő képviselte országát a nemzetközi versenyen, később számos magazin címlapján feltűnt. 2012-ben szerepelt a panamai Dancing With The Stars-ban. Ezután a  Movistar Panamá két reklámfilmet is leforgatott vele. Kentuckyban első helyezést ért el a  Ironman Triatlon a hosszútávú triatlon versenyen, ahol rekordot is döntött. De ez a műsor még számára is új kihívást jelent. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek