Starity

Cristiano Ronaldo ikerbabákkal bővíti családját

2017. március 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár most épp van egy különleges hölgy a 32 éves futballista életében, nem vele tervez családot alapítani.

hirdetés

A Mirror úgy tudja, hogy Cristiano Ronaldo rövidesen újra apa lesz – ráadásul rögtön két újabb gyermekkel bővül a családja! A sportoló jelenleg Georgina Rodriguezzel randevúzik, de szó sincs arról, hogy máris magasabb szintre emelnék kapcsolatukat. A futballista ugyanis már azelőtt a családbővítésen törte a fejét, hogy összejött volna a modellel, és hónapokkal ezelőtt megállapodott egy béranyával, aki bármikor világra hozhatja az ikerbabákat.

Cristiano és a családja már alig várják, hogy találkozzanak a klán új tagjaival. Cristiano igyekszik nagyon óvni a magánéletét a médiától, de már elárulta a családtagjainak és a legközelebbi barátainak, hogy a fiai nagyon rövid időn belül világra jönnek majd. Úgy érzi, ez volt a megfelelő időpont, hogy testvérekkel ajándékozza meg a fiát. Édesanyja, Dolores pedig ott lesz mellette segíteni, ahogy akkor is ott volt, amikor Cristiano Jr. született

– nyilatkozta egy bennfentes.

Új párja, Gina remekül kijön a fiával

Ronaldo fia 2010-ben született – állítólag neki is béranya adott életet. A sportoló saját bevallása szerint nem bánja, hogy egyedülálló apuka, mert így is teljes életet tud élni ő és csemetéje is, akivel nagyon szoros a kapcsolata.

Számomra nem jelent problémát egyedülálló apának lenni. Sok olyan gyerek van a világon, akinek nincs anyukája vagy apukája vagy aki halál következtében veszítette el valamelyik szülőjét. Cristianónak van apukája, méghozzá nem is akármilyen

– viccelődött fiára utalva, majd így folytatta:

A fiamnak van egy nagymamája és a családom többi tagja is sokat segít. (...) Amikor Cristiano felnő, mindig őszinte leszek vele mindennel kapcsolatban, mert megérdemli, elvégre a fiam, de nem fogom nyilvánosságra hozni az édesanyja kilétét csak azért, mert az emberek tudni akarják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek